E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Automasi yang memuatkan pengawal bagi kilang tukul

Kawalan kabur Lanjutan Teknologi diaplikasikan untuk mengawal beban auto Gurinda. Microcomputer mengumpul dan analisis isyarat semasa proses kawalan, sementara kawalan automatik kekerapan penukar output, supaya makan kuantiti boleh secara automatik dikawal. Kawalan penuh ditutup-gelung boleh mengawal...

Hantar pertanyaanChat Now
Automasi yang memuatkan pengawal bagi kilang tukul

Kawalan kabur Lanjutan Teknologi diaplikasikan untuk mengawal beban auto Gurinda. Microcomputer mengumpul dan analisis isyarat semasa proses kawalan, sementara kawalan automatik kekerapan penukar output, supaya makan kuantiti boleh secara automatik dikawal. Kawalan penuh ditutup-gelung yang boleh mengawal beban utama mesin dengan tepat.

Ciri-ciri:

Utama mesin semasa secara automatik stabil, oleh itu kecekapan Gurinda bertambah baik. Secara tidak langsung, keseluruhan pengeluaran bertambah sihat dan penggunaan kuasa akan dikurangkan.

Kelajuan putaran feeder diselaraskan secara automatik.

Perlindungan diri apabila overloads, dan membimbangkan apabila kosong beban.

Mengurangkan beban naik memastikan kecekapan tinggi mengisar, sementara mengurangkan kerugian mekanikal memastikan persekitaran kerja yang lebih panjang.

Teknologi canggih: microcomputer, kabur kawalan dan antaramuka manusia-komputer dengan paparan digital digunakan.

Penuh perlindungan: melicinkan double ware lembut dan keras; menyentuh butang, anti habuk dan basah anti. Perisian selang masa tahan kesan beban.

Semasa menukar kawalan secara manual dan automatik, pemakanan kelajuan akan berterusan.

Ia secara meluas digunakan auto makan kawalan normal dan ultrafine pengisar makanan, makanan, perubatan, industri kimia dan lain-lain.


Hot Tags: Pengawal, pengawal loading automasi
Barangan yang berkaitan
Mesej segera
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.