E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Gelombang industri kempen dengan kos rendah kempen

Bir bijirin silos malah memainkan peranan yang rendah tetapi signifikan dalam pengeluaran bir: mereka diberi fungsi memegang sisa-sisa habis malt ("bir bijirin"). Proses pengeluaran industri minuman sentiasa meletakkan tuntutan yang baru mengenai pembinaan kontena...

Hantar pertanyaanChat Now

Bir bijirin silos malah memainkan peranan yang rendah tetapi signifikan dalam pengeluaran bir: mereka diberi fungsi memegang sisa-sisa bahan habis malt ("bir bijirin”).

Proses pengeluaran industri minuman sentiasa meletakkan tuntutan yang baru mengenai pembinaan kontena dan justru dalam pemahaman bir bijirin silos yang mengekalkan tahap fleksibiliti diperlukan untuk berlaku adil kepada aliran tertentu dan keperluan breweries itu. FDSP Reka bentuk tersuai, bebas bir bijirin silos: peralatan yang dijual sama ada sebagai struktur sokongan atau dengan bingkai berdiri.

Kelaziman yangbir bijirin kempenadalah bekas yang tertutup, tegak. Kempen yang mempunyai tangga menegak, susur satu pusingan dan gril pengudaraan. Seksyen cross ini kadang-kadang betul dan kadang-kadang persegi. Pemasangan dengan perangkap bola adalah satu pilihan jika pembersihan peralatan paip jenis bola sedang digunakan. Bola dikeluarkan di luar kempen tersebut.

Aplikasi:

●maize Menyimpan

●brewing Malta Menyimpan

●Rice Menyimpan

●Wheat Menyimpan

●sorghum Menyimpan

●Corn Menyimpan

●alcohol storae


Ciri-ciri dan faedah-faedah:

Kedap ●Good

Penumpahan ●Good

●corrosion tahan

Bahan plat keluli ●Galvanized

●Base manhole

●High kekuatan

Persekitaran kerja ●Long: 25-30 tahun

●measuring suhu, tahap kawalan


Kempen pilihan:

Kempen Lipp keluli adalah pilihan terbaik


Carta Alir yang lengkap untuk sebuah kempen industri membuat:

BAHAN MENTAH INTAKING--SISTEM PEMBERSIHAN--SISTEM PENGERINGAN--SISTEM STORAN--SISTEM ELEKTRIK COTROL

1 BAHAN MENTAH INTAKING

2. SISTEM PEMBERSIHAN

3. SISTEM PENGERINGAN

4. SISTEM MENYIMPAN

5. SISTEM KAWALAN ELEKTRIK


Hot Tags: Menggelegak kempen industri, Kempen malt, Kempen bijirin Brewery, tangki penapaian bir, Kempen Brewery, Kempen bir, Silos winery, kebanyakkannya kereta kebal, menggelegak tangki, tangki keluli tahan karat untuk menggelegak, menggelegak kereta kebal, keluli tahan karat yang menggelegak tangki, Kereta kebal bir, tangki simpanan bir, Kempen winery, Silos estate winery, Silos winery berry, Kempen winery berry, Silos estate winery berry, silos winery, Kempen putih winery, Kempen hitam winery, Gelombang industri kempen, silos industri wain, bir yang membuat loji silos, silos keluli untuk brewery, silos Menyimpan gandum, jagung silos untuk menggelegak loji, China, pengilang, pembekal, kilang, borong

PartsSiloSizes

Diameter(m)

HEIGHT(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Barangan yang berkaitan
Mesej segera
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.