E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Kempen industri makanan ternakan

Kilang makanan haiwan moden biasanya mempunyai kapasiti besar pemprosesan bijirin pukal terutamanya jagung/jagung, soya. Ia akan menjadi sebuah karya yang sukar untuk mengendalikan apa-apa bahan pukal dalam Tan oleh kuasa lelaki, oleh itu keinginan yang mendalam gandum pukal auto pengendalian sistem untuk kilang makanan ternakan, itulah simpanan pukal kempen sistem...

Hantar pertanyaanChat Now

Kilang makanan haiwan moden biasanya mempunyai kapasiti besar pemprosesan bijirin pukal terutamanya jagung/jagung, soya. Ia akan menjadi satu kerja yang sukar untuk mengendalikan apa-apa bahan pukal dalam Tan oleh kuasa lelaki, oleh itu keinginan yang mendalam gandum pukal auto pengendalian sistem untuk kilang makanan ternakan, itulah sistem Kempen Simpanan Pukal untuk kilang makanan ternakan, dan juga boleh digunakan dalam kilang tepung jagung/jagung atau gandum, kilang minyak dan industri lain.Kami tong simpanan pukal untuk kilang makanan haiwan biasanya dihantar bersama-sama dengan kilang makanan ternakan dan direka bersama-sama.

Di sebuah kilang makanan ternakan makanan ternakan biasanya disimpan dalam konkrit sempit silos sehingga 20 meter tinggi. Daripada silos yang menjana banyak habuk. Di bahagian bawah silos tersebut, sistem conveyer skru melepaskan ternakan suapan. Untuk mengelak daripada menjalankan sistem conveyer yang terbiar atau tertumpah silos yang, yang mengukur tahap yang diperlukan.

Silos kapasiti berbeza untuk menyimpan makanan yang dihasilkan oleh FDSP: rangka Tergalvani, kemungkinan loading pneumatik, melihat tetingkap.


Beberapa jenis dimensi untuk keperluan yang berbeza.

Kedai makanan yang mudah.

Tidak melekat.

Suapan adalah segar.

Silos dengan pusat pusat atau decenter.

Tangga dengan pagar Keselamatan.Hot Tags: feed industri kempen, kempen kilang makanan ternakan, kilang makanan ternakan kempen, menyimpan makanan industri keluli, kempen industri makanan ternakan lembu, industri ayam suapan kempen, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, suapan menyimpan, suapan tong simpanan, suapan kempen, Kempen feed, suapan silos, suapan bin, suapan Tong untuk dijual, suapan kempen untuk dijual, suapan silos untuk dijual, suapan bin menyimpan, suapan silos menyimpan, suapan harga kempen, suapan kempen industri, suapan bin industri, suapan Menyimpan industri, suapan kereta kebal, terdahulu suapan silos, Kempen pemakanan sistem, Kempen simpanan,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

HEIGHT(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Barangan yang berkaitan
Mesej segera
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.