E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Kempen industri makanan

Aplikasi makanan memerlukan pengeluar kempen yang memahami keperluan unik aplikasi makanan. Kempen untuk makanan harus ditentukan oleh iklim tempatan dan kualiti makanan. Suhu kelembapan dan menyimpan makanan perlu mengekalkan keselamatan rangkaian. Memilih pengeringan yang sesuai, pembersihan dan pengudaraan...

Hantar pertanyaanChat Now

Memerlukan aplikasi makananpengilang kempenyang memahami keperluan unik aplikasi makanan. Kempen untuk makanan harus ditentukan oleh iklim tempatan dan kualiti makanan. Suhu kelembapan dan menyimpan makanan perlu mengekalkan keselamatan rangkaian. Memilih ukuran pengeringan, pembersihan dan pengudaraan yang sesuai.

Makanan silosboleh didapati di panelbolted dikimpal, rata dan silos panel diperketatkan chime keluli tahan karat, aluminium.

Semua makanan silos dikilangkan di kemudahan perkilangan diperakui ISO yang menggunakan kawalan proses yang ketat. Epoksi dan kaca yang digabungkan untuk-untuk-keluli bersalut tangki adalah kilang yang disalut dalam syarat-syarat alam sekitar kawalan kualiti dan ketahanan. Gred makanan dan lapisan NSF dan binaan ada disediakan.Aplikasi:

●Wheat Menyimpan

Menyimpan beras

●Flour Menyimpan

●soybean Menyimpan

Menyimpan bijirin

●rapeseed Menyimpan

●maize Menyimpan

●buckwheat MenyimpanCiri-ciri dan faedah-faedah:

Bahan plat keluli ●Galvanized

●Base manhole

Persekitaran kerja ●Long: 25-30 tahun

●measuring suhu, tahap kawalan

●fumigation, penyejukan dan pengudaraan, pembuangan habuk

Sistem kawalan ●Automation

●Easy menaik taraf keupayaan atau kempen bergerak

Kedap ●Good


Kempen pilihan:

Kempen ●Lipp keluli

Kempen ●Assembly keluli


Hot Tags: Kempen bijirin bijirin bin Menyimpan bijirin Kereta kebal bijirin Tong keluli bijirin Barat Kempen bijirin keluli untuk dijual bijirin silos pengeluar pengilang-pengilang kempen bijirin bijirin kempen pengeluar Menyimpan bijirin silos pengeluar Kempen industri makanan, makanan industri silos, kempen makan oat, kempen bin, Kempen bin, Kempen bin bijirin, Silos bin, bin silos, tong simpanan, Menyimpan Tong, bin menyimpan, pengeluar Silos, Kempen pengeluar, Kempen pengeluar, Menyimpan silos pengeluar, pengeluar kempen menyimpan, Kempen Amerika Syarikat pengeluar, Tong keluli bijirin, Kempen bijirin keluli, keluli silos untuk menyimpan bijirin, bijan kempen, kempen oat, tepung kempen, China, pengilang, pembekal, kilang, borong,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

HEIGHT(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Barangan yang berkaitan
Mesej segera
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.