E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

MeSH pinggang hawa

Pengenalan Ringkas: Steel mesh hawa akan digunakan sebagai pengangkutan pita, yang paling sesuai dengan bahan-bahan yang tetap atau tidak tetap (seperti arang batu, bijih yang membentuk blok, makanan dan sayur-sayuran dan sebagainya.). Tali pinggang mesh hawa boleh digunakan dengan peranti lain atau semata-mata. Peranti ini digunakan secara meluas bagi Metalurgi, bangunan, seramik...

Hantar pertanyaanChat Now
MeSH pinggang hawa

Pengenalan Ringkas:

Keluli mesh hawaakan digunakan sebagai pengangkutan pita, yang paling sesuai dengan bahan-bahan yang tetap atau tidak tetap (seperti arang batu, bijih yang membentuk blok, makanan dan sayur-sayuran dan sebagainya.). Tali pinggang mesh hawa boleh digunakan dengan peranti lain atau semata-mata. Peranti ini digunakan secara meluas untuk Metalurgi, bangunan, seramik, baja, dan kimia industri tec. Ianya juga sesuai peranti untuk pengeringan makanan dan sayur-sayuran.


Prinsip-prinsip kerja:

Tali pinggang MeSH hawa adalah sejenis kelompok dan hawa, Pemanas elektrik, Pemanas Wap, udara panas Pemanas sebagai Pemanas utama kaedah pengeluaran yang berterusan. Bahan-bahan yang dimasukkan dalam mesh keluli daripada lubang 12-60 seragam. Mesh itu hendaklah lecocked shutt oleh gear supaya udara panas akan melalui bahan-bahan semasa wap akan keluar daripada kelembapan mengalih keluar lubang. Peranti seluruh dipasang oleh beberapa komponen standard dan untuk menjimatkan ruang, jenis modular akan digunakan. Biasanya, pengering yang mempunyai tiga lapisan dengan dua bilik atau lima lapisan dengan dua bilik, dan panjang adalah 6-40m manakala berkesan lebar 0.6-3.0 m.


Skop berkenaan:

Kejuruteraan Kimia, makanan, industri perubatan, bangunan, elektrik dan lain-lain terutama bagi sekeping, jalur dan pelet berbentuk bahan-bahan dengan baik breathability. Paste bahan mendakan borang, mereka boleh dikeringkan selepas dibentuk oleh pelletizer atau band extruder.


Kelebihan

1. rendah pelaburan, cepat pengeringan kelajuan dan intensiti tinggi penyejatan

2. tinggi kecekapan, kapasiti besar dan kualiti yang sangat baik

3. Standard pengeluaran, dan boleh direka mengikut kapasiti sebenar

4. untuk mencapai jumlah udara yang terbaik pengeringan, Pemanasan suhu, tinggal masa material dan peralatan penyusuan kelajuan boleh dikawal.

5. tatarajah peranti designable, dan basuh pinggang mesh dan sistem penyejukan bahan boleh digunakan.

6. kebanyakan udara boleh dikitar semula, yang akan menjimatkan tenaga.

7. peranti pengedaran udara unik membuat taburan seragam udara, dan memastikan kualiti yang baik.

8. Wap, pengalir haba minyak atau bahan api gas Pemanas boleh digunakan.


Hot Tags: jejaring pinggang pengering, China, pengilang, pembekal, kilang, borong
Barangan yang berkaitan
Mesej segera
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.