E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Rumah > Berita > Kandungan

Berita FDSP

10TPH Feed Pellet Line, Pembekal Talian Pengeluaran Makanan

Dec 19, 2017

Garis pellet feed / feed line pengeluaran adalah saluran pengeluaran makanan automatik yang digunakan untuk membuat pelbagai makanan ternakan dan ternakan seperti ayam, itik, lembu, babi, arnab, dll. Kami dapat menyediakan solusi khusus dengan teknologi pakan umpan lanjutan servis profesional.


Kelebihan Talian Pellet Feed

1. Boleh disesuaikan mengikut keperluan anda untuk suapan ayam.

2. Operasi mudah

3. Kurang masa dan tenaga manusia untuk membuat lebih banyak pelet makanan

4. Mengurangkan sisa dan meningkatkan pengeluaran

feed line.jpg

Carta Aliran Barisan Pengeluaran Pellet Feed Unggas

Proses Penyimpanan Silo-Proses Menerima Dan Pra-Pembersihan-Pengisaran Proses-Penguncupan Dan Proses Mencampur-Proses Pelleting- Penyejukan dan proses penyesuaian-Proses Pembungkusan-Sistem Tambahan-Sistem Kawalan Elektrik.


Pengenalan peralatan utama Ring Die Aquatic Feed Pelletizer

Memandangkan kenaikan harga makanan ikan konvensional, pelet makanan akuatik moden yang dibuat oleh kilang pelet menjadi semakin popular di akuakultur. Jenis kilang pelet makanan akuatik ini digunakan secara meluas oleh petani yang memberi makan banyak air akuatik. Dengan teknologi pelletizing yang canggih dan reka bentuk padat, kilang pellet suapan ini boleh memastikan pengeluaran pelet yang cekap dengan kualiti super. Diameter pelet boleh dari 2mm hingga 10mm untuk memenuhi permintaan spesies akuatik yang berlainan. Mahu sangat menjimatkan masa dan kos pertanian akuatik? Cuba kilang pellet feed yang direka khas ini! Walaupun dengan pelletizer makanan akuatik ini, anda harus memastikan bahawa kilang pelet ini hanya boleh membuat pelet makanan yang tenggelam, jika anda ingin membuat pelet makanan ikan terapung, anda harus memilih penyusut umpan ikan ikan.