E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Rumah > Berita > Kandungan

Berita Industri

Membekalkan Anda Cara Terbaik Untuk Barang Hijau Spesies Berkelayakan Ikan Memberi Makanan Ke Pelet Selain Pembentukan

Dec 22, 2017

Hampir semua ikan memberikan makanan kepada pelet di pasaran adalah lebih rendah berbanding dengan kelangsungan air bersama-sama dengan mudah menjadi lebih besar jika ia direndam dengan h2o. Akibatnya, vitamin dan mineral larut mungkin akan terlucut dari pelet anda. Kebanyakannya akan menyebabkan kekurangan sumber makanan bersama dengan isu ekologi dalam tangki ikan atau kolam ikan. Akibatnya, kerja seolah-olah dilakukan untuk menurunkan tahap yang berkaitan dengan kerengsaan bersama dengan mineral yang digunakan sebagai tempoh gantung sebenarnya dimaksimumkan. Mengenai tujuan ini beberapa persiapan makanan laut telah dibuat serta diuji masa. Kaedah ini berdasarkan cara yang kerap seperti tepung jagung, tepung kacang kedelai dan tepung ubi. Untuk mendapatkan komputer notebook kestabilan air tanpa tujuan masa dan mengurangkan keupayaan percolate, stearin warna minyak tangan telah menjadi tambahan menjadi kompaun topik utama untuk penyelidikan ini. Hasil sebenar memaparkan terdapat hubungan manusia antara makanan laut yang memberi formulasi dan juga rumah yang berkaitan dengan sudut memberikan pukulan yang dihasilkan. Optimum anda pada tempoh yang digantung, kuasa percolat dan juga keselamatan yang berkaitan dengan pukulan memancing bass mungkin mengikuti yang diperolehi.


Kilang siri FDSP SZLH pellet feed adalah mesin pelletizing yang ideal untuk pelet makanan ikan / aqua / haiwan yang berkualiti tinggi. Ia mempunyai kapasiti tinggi, kecekapan tinggi, bunyi bising yang rendah, operasi mudah dan penyelenggaraan yang mudah.

fish feed pellet machine.jpg

Dengan teknologi yang paling matang, pelet makanan FDSP yang dibuat oleh mesin kami mempunyai ciri-ciri seperti:

1. Kekerasan dan ketahanan yang baik

2. Mudah dicerna untuk ayam


Diameter pelet selesai boleh Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12mm, dan sebagainya (berkisar dari 1.0-18mm). Panjangnya 3-7cm. Ia boleh disesuaikan mengikut keperluan yang berbeza.

Pelet boleh menjadi bahan makanan untuk pelbagai jenis binatang seperti ayam, itik, angsa, sapi, ternak, kuda, domba, babi, kelinci, ikan, udang, dan sebagainya.