E-mel: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Gerimit sapu

Menyapu dan FDSP peralatan Unloading boleh menyediakan satu set penuh penyelesaian menyeluruh dan unloading untuk pelbagai kempen jenis dengan berbeza menyimpan bahan. Menyapu peralatan boleh didapati secara percuma aliran bahan, seperti kacang soya, jagung, rapeseed, beras dan sebagainya. Peralatan unloading akan...

Hantar pertanyaanChat Now
Gerimit sapu

Menyapu dan Unloading peralatan

FDSP boleh menyediakan satu set penuh penyelesaian menyeluruh dan unloading untuk pelbagai kempen jenis dengan berbeza menyimpan bahan. Menyapu peralatan boleh didapati secara percuma aliran bahan, seperti kacang soya, jagung, rapeseed, beras dan sebagainya. Unloading peralatan disediakan untuk bahan-bahan lemah aliran, seperti hidangan rapeseed, Makan kacang soya, Makan cottonseed, DDGS, ubi kayu, arang batu, baja dan sebagainya.

Sapu resot

FDSP sapu resot yang sesuai untuk menyapu bahan percuma aliran pengerasan tempatan. Mereka adalah selamat dan stabil semasa proses menyapu dengan beroperasi tanpa jagaan secara automatik. Mereka adalah sesuai untuk bahan-bahan, seperti jagung, kacang soya, padi, barli dan lain-lain, dalam pelbagai kapasiti 20-200t/h.


Hot Tags: gerimit sapu
Barangan yang berkaitan
Mesej segera
Privasi anda adalah penting bagi kami - kami tidak akan menjual atau berkongsi maklumat anda.